Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
 
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
17
20
22
23
24
26
27
28
29
30
 
  NOVEMBER 2019  
Kvinnegruppe hos Annbjørg Tjørhom
Misjonsmøte hos Hanna og Vidar Daltveit
Bønnemøte på Å Misjonshus
Sang- og Musikkmøtene 2019
4. - 7. april ble de tradisjonsrike Sang- og Musikkmøtene arrangert på Å Misjonshus. Øyvind Rott var med som taler på møtene, og ulike sangkrefter deltok med sang. Klikk deg videre for et lite referat og flere bilder!
Barnas basar!
Mandag 25. mars 2019 arrangerte Yngres og Maksklubben basar på Å Misjonshus. Det kom inn 3.500 kr. på basaren, og pengene skal gå til skolegang til et barn i Etiopia og et barn i Indonesia. Klikk deg videre for et lite referat og noen bilder!
Vårbasaren for Misjonshuset
Fredag 22. mars 2019 var det duket for Vårbasar til inntekt for Å Misjonshus, og det var mange som fant veien til Misjonshuset denne kvelden. Det kom inn ca. 40.000 kr. til driften av Misjonshuset på basaren, og det er vi veldig takknemlige for.
Har vi samme agenda som Jesus har?
5. - 10. mars 2019 var det møteuke med Stein Raunehaug på Å Misjonshus. "Komme ditt rike", var gjennomgangstema på møtene, og vi ble blant annet utfordret med spørsmålet; "Har vi samme agenda som Jesus har?"
Juletrefesten 2018
Det er mange år siden det var samlet så mange, små og store, unge og eldre, til juletrefest 5. juledag, på Å Misjonshus, som dette året. Det er virkelig trivelig å se et fullsatt Misjonshus, og ekstra kjekt var det at flere av våre nye landsmenn også var på festen, sammen med sine familier. Klikk deg videre for et lite innblikk!
GOD JUL!
God og velsignet julehøgtid til alle Misjon i Sentrum sine lesere! "Fra krybben til korset gikk veien for deg, slik åpnet du porten til Himlen for meg. Velsign oss, vær med oss, gi lys på vår vei, så alle kan samles i himlen, hos deg."
Adventsstunden 2018
2. søndag i advent arrangerte Kvinnegruppa for Å Misjonshus Adventsstund, og det ble en koselig samling på Misjonshuset, der en fikk roe seg ned og rette blikket og fokus på den egentlige julegaven, Jesus. Det var pyntet med masse engler og lys, og de som ikke var kommet i julestemning enda, hadde muligheten...

 

      Vi anbefaler: 

Å Misjonssambandsforening - © 2019 - Webmaster