del

MØTEUKE - søndag

18. Apr 2021

Søndag er det alltid "Misjonsfest" når vi arrangerer møteuke på Å Misjonshus, det er en fin måte å avslutte ei møteuke på. Vi får ikke ordnet med kaffe og noe godt å bite i, men det håper vi dere kan ordne rundt omkring i de ulike stuene der dere er samlet. Taler denne uka har vært Harald Tjervåg, og vi ønsker å rette en stor takk til han for at han ble med oss på denne møteuka! Nå ønsker vi alle hjertelig velkommen til møteukas siste møte, og minner også om misjonsgaven dere kan gi via Vipps eller i nettbanken!

Harald Tjervåg har i dag "Hyrden" som tema for det han skal dele med oss, men før vi slipper han til, skal vi høre / synge med på "Navnet Jesus" sammen med Oslo Gospel Choire.

På avslutningsmøtet på ei møteuke på Misjonshuset, gir vi alltid mulighet til å gi en gave til misjonen. I dag kan du gi din misjonsgave via Vipps eller i nettbanken. Gud velsigne en glad giver!

GAVE TIL MISJONEN:

  • VIPPS til #95012 (Å Misjonssambandsforening)
  • Kontonummer 4345 45 35074 (Å Misjonssambandsforening)

Vi avslutter dette møtet med to sanger, som dere gjerne kan synge med på om sangene er kjente. Først er det "Du kjem ikkje utanom Jesus", en sang skrevet av Trygve Bjerkreim, her sunget av Roger Hemnes. Så tar vi med oss "Velsignelsen" til slutt.

Dette var det siste møtet i denne digitale møteserien, og vi vil rette en stor takk til deg, Harald Tjervåg, for det du har formidlet til oss gjennom denne uka! Takk for at du var sporty og stilte opp på en digital løsning hjemmefra, når du ikke kunne ta turen opp til Åfjord pga pandemi-situasjonen. Så ønsker vi deg velkommen opp til Åfjord en annen gang, når situasjonen er mer normal.

Takk også til alle dere som har deltatt på møteuka via PC'n, nettbrettet eller smarttelefonen, det har vært fint å se at dere har fulgt møtene gjennom uka. Vi håper dette ble et greit alternativ, når vi ikke kunne samles som vanlig på Misjonshuset.

Ønsker du noen å snakke med etter møtet i kveld, er du velkommen til å ringe Roald Ugedal på tlf. 92 66 44 36 eller Lise Taraldsen på tlf. 90 78 36 81.