del

MØTEUKE - tirsdag

13. Apr 2021

Da er den digitale møteuka igang, og vi ønsker alle hjertelig velkommen til møtene her på Misjon i Sentrum denne uka! Taler er Harald Tjervåg, en ung forkynner i NLM, og han vil ta oss med på ulike møter Jesus hadde med mennesker, i talene denne uka. Vi minner om at det er lurt å sette videoene i storskjerm-modus, og gjør også oppmerksom på at møtet blir liggende her på nettsiden en tid fremover.

Harald holder taler for oss hjemme fra Bergen denne uka, og vi er veldig takknemlige for at han stiller opp på denne måten. Temaet hele denne møteuken er: "Jesu møter med mennesker", og i kveld er utgangspunktet for talen historien om da Jesus møtte enken ved Nain.

Gjennom ei møteuke på Misjonshuset er det vanlig å ta opp kollekt til misjonen flere kvelder i uka. Vi håper dere vil være med å gi til arbeidet, også denne uka, via Vipps eller i nettbanken.

GAVE TIL MISJONEN:

  • VIPPS til #95012 (Å Misjonssambandsforening)
  • Kontonummer 4345 45 35074 (Å Misjonssambandsforening)

Vi skal avslutte kveldens møte med to sanger, en på norsk og en på engelsk (med teksting). Den første er "Kom til Jesus" med Marte og Ole Kristian Sameien, og den siste er "Tomorrow" med The Winans (USA). Den siste sangen oppfordrer oss til ikke å vente til i morgen med å ta imot Jesus, for morgendagen er ikke lovet noen av oss. Men i dag, i dag kan du få komme til Jesus med ditt liv, ditt hjerte og dine synder, han vil så gjerne møte deg!

Ønsker du noen å snakke med, etter møtet i kveld, kan du ringe Roald Ugedal på tlf. 92 66 44 36 eller Lise Taraldsen på tlf. 90 78 36 81.

Så ses vi igjen på møte i morra kveld kl. 19.00!