del

MØTEUKE - torsdag

15. Apr 2021

Da er det blitt torsdag kveld, og vi ønsker alle hjertelig velkommen til kveldens møte i møteuka vi har her på Misjon i Sentrum! Harald Tjervåg er taler på møtene, og i kveld tar han utgangspunkt i Jesu møte med den rike, unge mannen. Vi håper du er med oss i kveld også, for fellesskapet vi har i Jesus og sammen med Jesus, er ikke avhengig av at vi er fysisk tilstede på Misjonshuset. Møtet bli liggende her på nettsiden en tid fremover.

Harald Tjervåg er med oss, hjemme fra Bergen, og i kveld stiller han oss blant annet spørsmålet "Hvor er hjertet ditt?"

I løpet av ei møteuke tar vi alltid opp en gave til misjonen på flere av møtene, og i kveld har du muligheten til å gi via Vipps eller i nettbanken. 

GAVE TIL MISJONEN:

  • VIPPS til #95012 (Å Misjonssambandsforening)
  • Kontonummer 4345 45 35074 (Å Misjonssambandsforening)

I kveld skal vi avslutte møtet med to kjente bedehussanger, og bli gjerne med og syng! Den første er "Jeg vil heller ha Jesus", her sunget av Ranghild og Arvid Pettersen, og til slutt synger vi "Salige visshet Jesus er min" sammen med Gospecompagniet fra Bergen.

Ønsker du noen å snakke med etter møtet i kveld, er du velkommen til å ringe Roald Ugedal på tlf. 92 66 44 36 eller Lise Taraldsen på tlf. 90 78 36 81.

Så ses vi igjen på møte i morra kveld kl. 19.00!