del

Juletrefesten 2022

30. Dec 2022

5. juledag er det tradisjon å arrangere juletrefest på Å Misjonshus, en fest for hele familien og folk i alle aldre. Nå har pandemien satt en stopper for denne festen i noen år, men dette året var det igjen klart for juletrefest i romjula, og dette var faktisk den 50-ende gangen det ble arrangert juletrefest på Misjonshuset!

Vidar Daltveit ønsket velkommen og ledet oss gjennom juletrefesten. På programmet var det kjente poster som hører til når vi er samlet til tradisjonell juletrefest; Eli Dalsaune hadde andakt for oss, og hun snakket om gjeterne på Betlehemsmarkene som fikk englebesøk den aller første julenatten. Englene kom med det glade budskapet om at Frelseren var født! Ellers er det jo ingen juletrefest uten juletregang, og vi sang mange av de kjente og kjære julesangene våre mens vi gikk rundt juletreet.

Ingen fest uten bevertning, og det smakte godt med is, kjeks og kaffe. Det var også en konkurranse og utdeling av pakker med clementiner og sjokolade til både store og små. Ole Petter Skansen og Yu-Lin deltok med sang og musikk, og avsluttet festen med "O' helga natt". Det var en trivelig juletrefest på alle vis, og det var fint å kunne samles på denne måten i romjula, igjen!


Noen blider fra juletrefesten